ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ OUR BOYS !!!

Share

Το ourboys, πρωτοπόρο όπως πάντα στο χώρο του παιδικου ποδοσφαίρου, άνοιξε το δρόμο της ενημέρωσης με το δικό του γονεικο τροπο, δίνοντας μεγάλη προσοχή στον ιδιαίτερο και ευαίσθητο αυτό χώρο. Γιατί πανω απο όλα τα παιδιά είναι οι πραγματικοί  πρωταγωνιστες.  Ετσι σημερα και χαρη στο ακουραστο μερακι κάποιων ανθρώπων και ιδιαίτερα του καλού φίλου Γιάννη   Ταμπακη, το ourboys ανανεώνεται και επιπλέον αποκτά το δικό του ιντερνετικο ραδιόφωνο. Ενα μέσο επικοινωνίας άμεσο και ζωντανό, όσο το παιδικό ποδόσφαιρο. Μαζί με το ourboys λοιπόν θα συνεχίσουν και οι "Τομές"  με μια λιγο διαφορετικη μορφη και μια συνάφεια με το ραδιόφωνο.

 

Όλα τα παραπάνω εντάσσονται γενικότερα, σε μια προσπάθεια συμμετοχής, με ενεργό τροπο, στα δρώμενα ενός χώρου όπως το παιδικό ποδόσφαιρο. Συμμετοχή με την εννοια της προσφοράς και οχι της ανταποδοτικότητας, χωρίς ιλουστρασιον σελίδες και υποσχέσεις. Και σήμερα αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Αυτου του είδους η  Συμμετοχή, ίσως είναι η λέξη κλειδί για όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε γενικότερα. Συμμετοχή, είναι το κάλεσμα προς όλους μας, αυτο που απαιτεί η σημερινή κατάσταση. Να συμμετέχουμε, κάτι που ξεχάσαμε να κάνουμε εδώ και αρκετά χρονια και μάλλον ήρθε ο καιρός να το ξανά θυμηθούμε. Όσο Δύσκολες μπορεί να είναι οι σημερινές συνθήκες, αξίζει να ενωσουμε τις δυνάμεις μας σε μια κοινή προσπάθεια, στο σωματείο που αθλειται το παιδί μας, στο σχολείο, στην κοινωνία. Τα προβλήματα πολλα και η Συμμετοχή όλων μας για την επίλυση τους είναι μια καλη αρχή. Συμμετοχή η απομόνωση; Η επιλογή είναι δική μας.

Καλη αρχη λοιπον στο ανανεωμένο ourboys, καλη ποδοσφαιρικη χρονια σε όλους, με υγεία για όλα τα παιδιά και μια ευχή να μην ζήσει ποτέ κανείς το αβάσταχτο δράμα της περσινής χρονιάς.

Μάκης Κογιώνης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση