ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΑΣ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!

Share

Λίγο πριν τους τίτλους τέλους και της φετινής αγωνιστικής σεζόν για το Θουκυδίδειο,ενοιωσα την ανάγκη ,προτίστως σαν πατέρας ,που παρακολουθεί το συγκεκριμένο ,κυρίαρχο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Υποδομών,και δευτερευόντως σαν Διαχειριστής του OUR BOYS,που άλλωστε αποτελεί και τον Χορηγό Επικοινωνίας του Τουρνουά,σκέφτηκα να μοιραστω κάποιες σκέψεις μου ,σχετικα με τη τελική φάση του Τουρνουά.

Ουσιαστικά δεν πρόκειται για προτάσεις σχετικά με τη διεξαγωγή της Τελικής Φάσης,παρά μόνο,σκέψεις για το το τι μορφή θα πρέπει να έχει το φινάλε της φετινής αγωνιστικής σεζόν για το Τουρνουά,μιας σεζόν,που κατά γενική ομολογία είχε την αρτιότερη ως τώρα εικόνα ,για τα τελευταια χρόνια ,που το παρακολουθώ. 

Αξίζει, φίλοι και φίλες,η Ημιτελική και Τελική Φάση του Θουκυδίδειου της σεζόν 2013-14,να έχει εικόνα,αντάξια της όλης σεζόν...

Αξίζει να είναι καθαρά,ποδοσφαιρική η εικόνα της Τελικής φάσης του Θουκυδίδειου...

Αξίζει να δώσουμε,όλοι, το αναγκαίο περιθώριο στα παιδιά μας,να αναδείξουν αυτό,για το οποίο μοχθησαν μια ολόκληρη σεζόν..."ΟΤΙ,ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗ..."

Και,ότι στο ποδόσφαιρο...στο δικό τους ποδόσφαιρο...το Παιδικό Ποδόσφαιρο,δεν χωρούν,τα δικά μας τερτίπια ....των μεγάλων.

Αξίζει,όλοι μας,οι εκτός Αγωνιστικών γραμμών του γηπέδου,να αρκεστούμε στο ρόλο του θεατή,απολαμβάνοντας το εξαιρετικό θέαμα,που έτσι κι αλλιώς μας προσφέρουν τα παιδιά μας.

Αξίζει,όλοι μας να αρκεστούμε στους πραγματικούς και ουσιαστικούς ρόλους ΄μας...

Οι γονείς...να ενθαρρύνουμε...να χειροκροτήσουμε...να επιβραβεύσουμε...

Οι προπονητές να εξασκήσουν το λειτούργημά τους...να διαχειριστούν με τον καλύτερο και παιδαγωγικότερο τρόπο,τόσο τη νίκη,όσο και την ήττα...

Οι παράγοντες των ομάδων ,να γίνουν ζωντανά παραδείγματα τήρησης κι εφαρμογής των κανόνων του Τουρνουά και του Fair Play.

Οι Διοργανωτές να εξασφαλίσουν όλες τις παραμέτρους ορθής διεξαγωγής της Τελικής Φάσης.

Μέσα στον Αγωνιστικό χώρο ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ...έξω απ'αυτόν ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ !!!

Το OUR BOYS εύχεται καλή επιτυχία στίς ομάδες ,που θα συμμετάσχουν στη Τελική Φάση του Θουκυδίδειο !!!

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΑΣ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!

OUR BOYS

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση