ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Share

Τέλος Αυγούστου και ενώ,εν μέσω αδιάκοπης κρίσης,η καλοκαιρινή ραστώνη φτάνει στο τέλος της,όλα όσα σχετίζονται και στρέφονται γύρω από το Παιδικό Ποδόσφαιρο,βρίσκονται σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας ,ενόψει της νέας Αγωνιστικής περιόδου για το Ποδόσφαιρο Υποδομών ,2013-14.

Οι Διοργανώτριες Αρχές των επίσημων Πρωταθλημάτων των Ενώσεων,αλλά και οι Υπεύθυνοι για την Διοργάνωση των ,ανά το Λεκανοπέδιο,Ιδιωτικών Τουρνουά,εχουν πάρει ήδη τις θέσεις τους και έχουν ξεκινήσει να βάζουν τις βάσεις για τη νέα σεόν. Αλλοι επενδύοντας,πάνω στις επιτυχίες,της περασμένης σεζόν και άλλοι αναλύοντας τα λάθη και κάνοντας τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.
Οι εγκαταστάσεις των γηπέδων,περνουν τη φάση της απαραίτητης συντήρησης.
Συναντήσεις επί συναντήσεων για τη διευθέτηση όρων και προϋποθέσεων.
Τα περισσότερα Σωματεία,ξεκίνησαν ήδη τη προετοιμασία των Εφηβικών τμημάτων τους,ενώ οι μικρότερης ηλικίας ποδοσφαιριστές,περιμένουν,πως και πως την έναρξη των προπονήσεών τους...
Και οι γονείς έχουν βάλει μπρος τα μολύβια τους ,για να βρουν ώρες και μέρες ,ωστε να μπορέσουν να συνδυάσουν όλες τις υποχρεώσεις των παιδιών τους,αλλά ακόμα και να κάνουν τους υπολογισμούς τους για τα κόστη.

 

Πρόκειται,συνεπώς για ένα Ραντεβού,ένα Ραντεβού,που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ,από χιλιάδες ανθρώπους,διαφόρων ηλικών στο Λεκανοπέδιο.
Από το συγκεκριμένο Ραντεβού,δεν θα μπορούσε να λείψει για 6η συνεχόμενη χρονιά το OUR BOYS. Το site,που εβαλε βαριά τη σφραγίδα του στο χώρο του Παιδικού Ποδοσφαίρου,που με τις κινήσεις του,αλλά και με τη προβολή,που εδωσε στο άθλημα,έδωσε ώθηση και βοήθησε στον ερχομο της Ανοιξης του Ποδοσφαίρου Υποδομών,που βλέπουμε σήμερα.Το site,που χωρίς κανένα οικονομικό όφελος,καμία οικονομική εξάρτηση,τόλμησε και έσπασε αυγά,προκειμένου να προασπήσει και το άθλημα,αλλά και τους αθλητές.
Σ'αυτό,λοιπόν το Ραντεβού,το OUR BΟYS,εμφανίζεται φέτος,ανανεωμένο σε εμφάνιση και ύλη,εμπειρότερο και κυρίως,ωριμότερο.
Αποψη μας,είναι,πως ,ισως πρόκειται για τη καλύτερη στιγμή για το site,από ιδρύσεως του.
Φυσικά,μετρούν οι δικές σας απόψεις και κρίσεις.
Και σας καλούμε ,αλλά και παρακαλούμε γι αυτές.
Αλλά,όχι μόνο γι αυτές.
Οπως κάθε χρόνο,ετσι και φέτος ,και μάλιστα σε εντονότερο βαθμό,χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας και φέτος,κύρια στο κομάτι της πληροφόρησης.
Κάθε πληροφορία,μπορεί να αποτελεί είδηση μεγάλου ενδιαφέροντος,για κάποιες από τις συνισταμένες του Παιδικού Ποδοσφαίρου.
Παίζοντας τον ρόλο του ρεπόρτερ για τις δραστηριότητες της ομάδας του γιου σας,βοηθάτε στη μεγαλύτερη προβολή του Σωματείου και δίνετε τεράστια χαρά ,όχι μονο στο παιδί σας,αλλά σε όλα τα παιδιά,που συμμετέχουν στις Υποδομές του Σωματείου.
Εμείς ,από πλευράς μας,υποσχόμαστε ,όπως κάθε χρόνο,να βρεθούμε δίπλα στα αθλούμενα νιάτα του Λεκανοπεδίου,δίπλα στο Παιδικό Ποδόσφαιρο.
Με πάθος για το Παιδικό Ποδόσφαιρο,αλλά και αντικειμενικότητα,σύνεση και προσήλωση στους στόχους και όρους ,που εξ αρχής θέσαμε στους ίδιους μας τους εαυτούς,όταν αναλάβαμε την ευθύνη για τη προβολή του χώρου.
Και με σύμμαχο,από φέτος,το νεοσύστατο Web Radio του OUR BOYS (www.radio.ourboys.gr),που έρχεται να καλύψει ενα μεγάλο κενό στο χώρο της μη έντυπης προβολής του Παιδικού Ποδοσφαίρου,προσφέροντας ένα πλήρες και απόλυτα εξειδικευμένο Αθλητικό Πρόγραμμα ,για το αθλημα,αλλά και ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια.
Αφού,ευχηθούμε,λοιπόν,πριν και πάνω απ'όλα,ναναι γερά τα παιδιά μας,ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές του Παιδικού Ποδοσφαίρου,να εχουν....να έχουμε μια ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ !!!
ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!
ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ,ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ,ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!
OUR BOYS

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση