Κατηγορία: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

 • Το όραμα της δημιουργίας των Ακαδημιών του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ,το είχε το 2007,ο Παύλος Γεροντίδης και το έκανε πράξη με τον Αλέκο Φωτιάδη και τον Γιώργο Ανδρεάδη.
 • Το 2008 συνεχίζει ο Τάκης Καπετάνιοςνα τρέξει τις Ακαδημίες ,με προπονητές,όπως και τη πρώτη χρονιά,τον Μάκη Παπαδόπουλο,Αποστόλη Γουργιώτη και Γιάννη Μυλόπουλο.
 • Το 2010 αναλαμβάνει ο Μιχάλης Κόντης και προπονητές είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος,ο Αποστόλης Γουργιώτης και νέο μέλος ο Τάσος Κιλιμτζίδης (Ο Μάκης Παπαδόπουλος και ο Τάσος Κιλιμτζίδης συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να βρίσκονται στον Αχαρναϊκό)
 • Από τις Ακαδημίες έχουν προαχθεί όλα αυτά τα χρόνια στην Αντρική ομάδα ,18 παιδιά,ενώ πολλά άλλα σε άλλες ομάδες με αποκορύφωμα το περσινό καλοκαίρι,όπου ο Στάθης Δήμος (γενν.2000),αποτέλεσε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
 • Την φετινή χρονιά,ο αριθμός των παιδιών,αγγίζει τα 180 με το γηπεδικό πρόβλημα για τις Ακαδημίες του Αχαρναϊκού ,να συνεχίζεται για άλλη μια χρονιά.ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΝΕΟΙ

Το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ,αποτελείται από τους:

 • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ(ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ UEFA B) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ(FOOTBALL LEAGUE), ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ , ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ U20(FOOTBALL LEAGUE).
 • ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ UEFA B) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ (ΕΠΣΑΝΑ).
 • ΔΗΜΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ.
 • ΚΙΛΙΜΤΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ UEFA B)ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ U20 ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ JUNIOR.
 • ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ PROJUNIOR ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ.
 • ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ.
 • ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΜΑΤΙΝΑ ΓΙΑΤΡΟΣ.
 • ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
 • ΝΤΑΒΑΡΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΣΑΝΑ.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΙΔΕΣ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

 • 3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΕΩΝ ΕΠΣΑΝΑ
 • 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΑΝΑ
 • 1 ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΕΠΣΑΝΑ
 • 2 ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΑΝΑ
 • 1 ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΑΝΑ
 • 1 ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PROJUINOR ΕΠΣΑΝΑ
 • 2οΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΩΝ ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 1ηΘΕΣΗ
 • 1οΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ 1ηΘΕΣΗ
 • 2οΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΟΥΚΙΔΙΔΕΙΟΥ ΝΕΟΙ 2ηΘΕΣΗ
 • 2οΤΟΥΡΝΟΥΑ SOCCER LINK ΝΕΟΙ 1ηΘΕΣΗ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

OUR BOYS

Κατηγορία: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ : "ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"

ΟΡΑΜΑ-ΣΤΟΧΟΣ-ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Η λειτουργία των  τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου στον Α.Ο Χαλκίδας έχει σαν σκοπό την εκπαίδευση των παιδιών,εφήβων στο άθλημα του ποδοσφαίρου.Και ανώτερους στόχους όμως, ώστε να θεωρηθεί επιτυχημένη στο έργο της.Αυτοί δεν είναι άλλοι από την περαιτέρω καλλιέργεια-αθλητική,πνευματική,κοινωνική.

Ποδοσφαιριστής που δεν διαθέτει τα παραπάνω εφόδια σε ένα ανταγωνιστικό και ιδιαίτερο περιβάλλον όπως αυτό ενός υψηλότερου επιπέδου club-άσχετα από το όποιο ταλέντο διαθέτει-δεν θα έχει τύχη να σταθεί επάξια και να εκπληρώσει τους στόχους του.

Ο σύλλογος διαθέτει  συγκεκριμένη φιλοσοφία και όραμα.Κάτω από αυτήν λειτουργούν όλα τα στελέχη της,από το πλέον υψηλόβαθμο,έως τον μικρότερο σε ηλικία ποδοσφαιριστή της.Η τήρηση των αρχών αυτών,η των κανόνων συμπεριφοράς,και ένταξης είναι τα θεμέλια.Στην συγκεκριμένη συνθήκη, όπου  εκπροσωπείται μία ομάδα με βάρος και ιστορία οι παραπάνω προυποθέσεις είναι αδιαπραγμάτευτες.

Στόχος της ακαδημίας  του Α.Ο Χαλκίδας  είναι η δημιουργία στελεχών επαγγελματικού επιπέδου,υπεύθυνων ατόμων στην ηλικία λίγο πριν την φάση της ενηλικίωσης.Γαλουχημένα σωστά από τις μικρές ηλικίες.Συνδυάζοντας την εκπαίδευση με τη χαρά και την απόλαυση του ποδοσφαίρου.

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Προπονητές

Απαραίτητη και αδιαπραγμάτευτη προυπόθεση η κατοχή διπλώματος U.E.F.A,η πέραν του ποδοσφαίρου κουλτούρα και γνώση συμπεριφορών.Η  ψυχολογική,συναισθηματική υγεία.

Υπεύθυνος Υποδομών κ. Τάσος Καρυστινός.
Προπονητής Νέων κ.Μιχάλης Μαύρος.
Προπονητής Παίδων κ.Δημήτρης Ελευθεριάδης.

Ποδοσφαιριστές

Επιλογή με βάση τεχνικές ικανότητες,τη διάθεση.Την προσωπικότητα .Το άμεσο περιβάλλον τους.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΤΕΧΝΙΚΗ-ΤΑΚΤΙΚΗ

Σε ένα σύγχρονο ποδόσφαιρο όπου ζητείται:

-ακρίβεια στην εκτέλεση τεχνικών κινήσεων κάτω από υψηλή πίεση σε όλες τις αγωνιστικές φάσεις.

-επιδεξιότητα με την μπάλα σε δύσκολες αγωνιστικές καταστάσεις.

-τεχνική ανάλογα των θέσεων.

-τεχνικές προσαρμοσμένες σε αυξημένη ταχύτητα και δύναμη/

-'Οπου απαιτείται ασφάλεια στην κατοχή της μπάλας,δημιουργική ανάπτυξη του παιχνιδιού από την άμυνα,γρήγορο και ευέλικτο παιχνίδι με συνδυασμό μικρών,μεγάλων μεταβιβάσεων,απελευθέρωση σε καταστάσεις έντονου pressing.

-Πιεστική άμυνα,pressing με τη συμμετοχή πολλών  παικτών και ανάλογη κίνηση όλης της ομάδας.Ελκυστικότητα παιχνιδιού,χειρισμό της μπάλας με αυτοπεποιήθηση,θάρρος στις μονομαχίες.

-Άριστη φυσική,πνευματική,ψυχική προετοιμασία των παικτών ώστε να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ο τρόπος εκπαίδευσης αποτελεί μονόδρομο: βασικός παράγοντας είναι η προπόνηση με μπάλα,με αυτήν επιτυγχάνεται και η φυσική κατάσταση,και η τεχνικοτακτική βελτίωση.

Οι αρχές που διέπουν την εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών σε όλες τις ηλικίες και τα τμήματα.Με προπονήσεις  προσαρμομένες ανάλογα είναι:

Α) ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΡΟΛΛΩΝ,ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Β) ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

Γ) ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΟΜΑΔΙΚΗ,ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

ΓΟΝΕΙΣ

Είναι σημαντικότατη  και πολύτιμη η  συμμετοχή των γονέων και η συνεργασία τους.Οι γονείς υποχρεούνται:να ενημερώνουν την Ακαδημία γιά οποιαδήποτε μεταβολή,κατάσταση που αφορά την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση του παιδιού.Να ενημερώνουν γιά την πρόοδο του παιδιού στο σχολείο,γιά την συμπεριφορά του.Να είναι τακτικοί στις ώρες προσέλευσης των εκπαιδευόμενων,να σέβονται και να τηρούν τους κανόνες λειτουργίας της Ακαδημίας.Να σέβονται τους προπονητές και τα στελέχη.

SCOUTING

Aπό επιλεγμένους συνεργάτες οι οποίοι με γνώμονα το σκοπό και τον στόχο της Ακαδημίας θα επιλέγουν παίκτες οι οποίοι θα πληρούν τις προυποθέσεις ένταξης στην ομάδα.Με κριτήριο τις τεχνικοτακτικές δυνατότητες,τις ψυχικές αρετές,την κοινωνική προσαρμογή του νεαρου παίκτη.

Απαραίτητη η προσκόμιση στοιχείων,αναλύσεων,οπτικών στοιχείων,η με υπομονή και σε βάθος παρακολούθηση των παικτών.Όπως και η επαφή με τους γονείς ώστε να διαπιστωθεί και να πιστοποιηθεί η ομαλή ένταξη και η τήρηση των κανόνων της Ακαδημίας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ-ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Προσφέρει με ασφαλή τρόπο στοιχεία,σε βάθος χρόνου που αποδεικνύουν την πρόοδο,τους τομείς που χρειάζεται επί μέρους εκπαίδευση και extra εργασία,ατομική και συνολικά σε ότι αφορά τους παίκτες και τα τμήματα..Αποτελεί κατά κάποιο τρόπο τον ''έλεγχο'' στα πρότυπα του σχολείου τη εξέλιξης των εκπαιδευόμενων παικτών,την ομαλή και  ενημέρωση των γονέων.Ενώ προσφέρει και την εξειδικευμένη πιστοποίηση και αξιολόγηση στον ατομικό φάκελο του ποδοσφαιριστή,κρίσιμο στοιχείο στις επαφές με το ανώτατο στάδιο εξέλιξης του (επαφές με manager,club,κλπ.).

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ

Μία περιοδική συνομιλία των νεαρών παικτών,με εξειδικευμένο σε σχέση με τις απαιτήσεις επιστήμονα,σε αυτά τα κρίσιμα χρόνια γιά την ανάπτυξη των παιδιών-εφήβων,είναι πραγματικός θησαυρός σε ότι αφορά την αξιολόγηση,την προστασία και την ομαλή ένταξη των ποδοσφαιριστών σε όλα τα επίπεδα.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Τέλος,κάθε στέλεχος,τεχνικός διευθυντής,υπεύθυνος τμημάτων,προπονητής,φροντιστής,παίκτης,γονέας γνωρίζει,και  σέβεται την Ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου που εκπροσωπεί.Αισθάνεται υπερήφανος ως  μέλος μίας μεγάλης και ισχυρής οικογένειας.Όπως αυτή του Α.Ο Χαλκίς.

OUR BOYS


Κατηγορία: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Σε ένα οικογενειακό κλίμα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για τα τμήματα υποδομών απο ένα ιστορικό σύλλογο της Αργυρούπολης του Α.Ο. ΛΑΥΡΑΣ.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες η ομάδα μας στεγάζεται εδώ και 1 χρόνο στο νέο της Γήπεδο Β' Αργυρούπολης με τάπητα τελευταίας γενιάς και εγκαταστάσεις νέες όπου δινει την δυνατότητα στα παιδιά μας να δουλεύουν σε σωστή βάση, απο τους προπονητές μας σε ευχαριστο περιβάλλον.


Μεσα απο το οικογενειακό κλίμα με πολύ δουλειά και μεράκι προσπαθούμε να έχουν τα πάντα τα παιδιά μας και να ειναι ευχαριστημένα απο την διοίκηση και το τεχνικό τιμ..

Καθημερινά μας ερχονται νεα παιδιά όπου μαθαίνουν για το καλό κλίμα που υπάρχει για τα παιδιά. Τα τμήματά μας εχουν συνολικά 145 παιδιά..


Το σωματείο μας αποτελείται απο τα εξής τμήματα..
Τα Αστεράκια μας....
Τα προτζούνιορ (2 τμήματα..)
Τα τζούνιορ (2 τμήματα)
Παμπαιδικό ....
Παιδικό....
Εφηβικό ... (2 τμήματα)

 
Γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου στην Β' εθνική απο 8 εως 18 χρονών 
Το αντρικό μας ειναι στο Β' τοπικο ΕΠΣΑ με πολλες βλέψεις για άνοδο..
Ακομα έχουμε και σχολή τερματοφυλάκων όπου βελτιώνονται τα παιδιά μας .... 

Το Προπονητικό μας team αποτελείται από τους 

 • Τεχνικος Διευθυντης Νικος Ακριτιδης κ προπονητης του Εφηβικου κ της Γυναικιας ομαδας 
 • Στο Παιδικο Γιαννης Απεργης 
 • Στο Παμπαιδικο Μικωνιτης Δημητρης 

   

  Στα Τζουνιορ Πολιτης Γιαννης

   

  Στο Αντρικο Ζαμπετας Κωστας

   

  Στα Προτζουνιορ Ζακοπουλος Νικος