Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Share
Στο ποδόσφαιρο το καλοκαίρι είναι μιά σημαντική περίοδος γιατί βλέπετε τότε γίνεται ο κύριος όγκος των μεταγραφών και γενικότερα των μετακινήσεων των αθλητών σε άλλες ομάδες. Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά οι νεαροί αθλητές και ειδικά οι γονείς τους έπαθαν παράκρουση θεωρώντας ότι λόγω της οικονομικής κρίσης που υπάρχει στο ποδόσφαιρο θα πρέπει οπωσδήποτε να εξασφαλίσουν το μέλλον των παιδιών τους. Οταν ακούς παιδιά γεννημένα το 1996 ή 1997 να αποζητούν επαγγελματικό συμβόλαιο και χρήματα μόνο υγεία δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτό. Οι γονείς επηρεάζουν πάρα πολύ την κατάσταση που δημιουργείται με αποτέλεσμα την αρνητική εξέλιξη ενός αθλητή. Στον αθλητισμό την αξιολόγηση και αξιοποίηση δεν γίνεται να την κάνει η οικογένεια ενός αθλητή και βέβαια ποτέ δεν πρέπει να αφήσουμε ένα νεαρό παιδί να βλέπει μόνο επαγγελματικά το κομμάτι της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο. Από τη θέση που είμαι σας λέω με μεγάλη σιγουριά ότι είναι σπάνιο έως απίθανο στην Ελλάδα να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.
Ο λόγος είναι ο εξής : γιατί να υπογράψει επαγγελματικό
συμβόλαιο ένας μικρός αφού με μια απλή διαδικασία εκπαιδευόμενου αθλητή είναι όλα λυμένα σε αυτή την ηλικία,όμως οι γονείς επηρεασμένοι αναζητούν τον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα,συνήθως όμως καταλήγουν να χάνουμε τα λεφτά τους γιατί ξέρετε τίποτα δεν είναι τσάμπα πλέον.
Πάνω σε αυτό το πολύ σοβαρό θέμα των μεταγραφών θα επικεντρωθώ και στην πρώτη μου εκπομπή για φέτος στο ράδιο του"our boys"και νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμο να την ακούσετε και να βγάλετε κάποια συμπεράσματα.
Άντε λοιπόν εύχομαι σε όλους μας καλή ποδοσφαιρική χρόνια
ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση