Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ !!!

Share

Για 3η συνεχόμενη χρονιά,διοργανώνεται το Πασχαλινό Τουρνουά του Γαλατσίου...το Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου ΓΑΛΑΤΣΙ 2014 !!!

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο «3ο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου Γαλάτσι 2014» που πραγματοποιείται στις 14 Απριλίου – 17 Απριλίου 2014 στο Δημοτικό Γήπεδο του Γαλατσίου, στο Άλσος Βεΐκου, το οποίο διοργανώνει ο Σύλλογός μας υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου με την έγκριση της Ε.Π.Σ Αθηνών.

Στο τουρνουά έχουν προσκληθεί ο Ολυμπιακός , ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος Αθηνών , ο Απόλλων Αθηνών , η ΑΕΚ , και συνολικά 48 ομάδες της Αττικής.Θα λάβουν μέρος 750 μικροί ποδοσφαιριστές ηλικίας από 7 έως 15 ετών  και θα πραγματοποιηθούν συνολικά 96 αγώνες. Θα αρχίσει τη Μ. Δευτέρα και θα τελειώσει τη Μ. Πέμπτη από τις 08:30 ως τις 20:00 καθημερινά, σε μια περιοχή με όμορφες αθλητικές εγκαταστάσεις, που διαθέτουν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11Χ11 με συνθετικό τάπητα, ένα γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου 7Χ7, μεγάλες κερκίδες, πέντε άρτια αποδυτήρια, άνετο parking, κυλικείο και καφετέρια . Το γήπεδο βρίσκεται μέσα στο πανέμορφο Άλσος Βεΐκου, επί της Λεωφόρου Βεΐκου (Ομορφοκκλησιάς). Είναι εύκολα προσβάσιμο , αφού βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο Κύμης-Ολυμπιακό Στάδιο της Αττικής Οδού, ενώ ακριβώς απ' έξω κάνει στάση το Λεωφορείο 608, Γαλάτσι –Γουδί. Η άψογη λειτουργία της Ακαδημίας μας (με 250 αθλητές) εγγυάται και την άρτια  διοργάνωση του τουρνουά.

Είναι χαρά και τιμή για μας η συμμετοχή του Συλλόγου σας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Περισσότερες πληροφορίες στο site της ομάδας μας (www.pasgalatsi.gr)

        

                       Ο Πρόεδρος                                                                            Υπεύθυνος Ακαδημιών

                Κ. ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ                                                                         Α. ΓΚΑΝΙΑΣ

Πληροφορίες:

Γκάνιας Άρης,     τηλ: 6946-686878  

                        e-mail: ganiasaris@yahoo.gr ή

                                    info@pasgalatsi.gr υπόψη Γκάνια  Άρη   

OUR BOYS