1Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Α.Ο.ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ :ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ !

Share

Επρόκειτο μια μια άρτια διοργάνωση. Ο Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ,έδειξε ,πραγματικά,με την άρτια διοργάνωση της 1ης ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ,πως όταν υπάρχει αγάπη και μεράκι ,μπορούν να γίνουν πολλά.

Εμφανώς συγκινημένος ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ,κος Γιάννης Νάκας,δεν έκρυβε ,στο τέλος,την ικανοποίησή του τόσο για το αποτέλεσμα της προσπάθειας του Σωματείου της ΕΠΣΑΝΑ,όσο και για την μαζική προσέλευση γονιών,αθλητών,αλλά και τοπικών παραγόντων του Κρυονερίου.

Αναμφίβολα,το μυστικό της επιτυχίας της ημερίδας ,ήταν η σωστή επιλογή θεμάτων,αλλά και ομιλητών.

Πρώτος έλαβε τον λόγο,ο παλαίμαχος Διεθνής Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ,κος Στέλιος Γιαννακόπουλος,ο οποίος ,μάλιστα,τιμήθηκε,από τον Σύλλογο,με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων,από την κατάκτηση του EURO 2004,από την Εθνική μας ομάδα.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος,μίλησε για τη σημασία της ομαδικότητας και τότε ,στις μέρες του EURO 2004,αλλά και γενικά στον Αθλητισμό.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ,κος Γιάννης Νάκας,κάνοντας μια επιμελημένη σύνθεση των μέχρι τώρα επιτυχιών του Συλλόγου,με τους στόχους για το μέλλον.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση αναφέρθηκε στοη κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την Ανδρική ομάδα του Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ,αλλά και στη συμμετοχή της στον Τελικό του Κυπέλλου,καθώς και στη κατάκτηση του τροπαίου του Υπερπρωταθλητή της Κατηγορίας του.

Δεν παρέλειψε ,βέβαια,τουναντίον υπερόνισε τη σημασία,που δίνει ο Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ και ο ίδιος ,προσωπικά,στις Υποδομές του Συλλόγου,στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Α.Ο.ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ.

Αίσθηση προκάλεσε το video,που προβλήθηκε με αποσπάσματα από τη συμμετοχή της Παιδικής ομάδας,στο GOTHIA CUP της περασμένης σεζόν.

Τέλος,ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στον στόχο της Διοίκησης,που δεν είναι άλλος,από την επάνδρωση της Ανδρικής ομάδας απο παιδιά των Ακαδημιών του Κρυονερίου.

Στη συνέχεια ,τον λόγο πήρε ο κος Δημήτρης Μαντούκας,Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας του Α.Ο.ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ,που ανέπτυξε αναλυτικότατα τα αποτελέσματα της ομάδας στη σεζόν,που μόλις τελείωσε ,αναφέρθηκε στη δουλειά,που έγινε,τόνισε το μεγάλο ποσοστό της επάνδρωσης της ομάδας από παιδιά των Ακαδημιών του Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ και έβαλε τους στόχους για την επόμενη σεζόν.

Ιδιαίτερα βαρύνουσας σημασίας ήταν η ομιλία του κου Μιχάλη Κατσίμπρα,Ομοσπονδιακού Τεχνικού και Εκλέκτορα Προεθνικών Ομάδων ΕΠΣΑΝΑ.Ο κος Κατσίμπρας,αναφέθηκε στο "ταλέντο" και τη διαχείρησή του από τις ομάδες,τους προπονητές,τους γονείς..

Αναφέρθηκε στον τρόπο οργάνωσης των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου των μεγάλων Ευρωπαϊκών Συλλόγων και στα ποσοστά στελέχωσης αυτών από αθλητές των Υποδομών τους,αλλά και στα αντίστοιχα ποσοστά των Ελληνικών ομάδων.

Με την αναλυτικότατη ομιλία του,ο πολύπειρος Ομοσπονδιακός Προπονητής,κατέδειξε,ποσο εύκολο είναι ένα ταλέντο, να παραμείνει ανεκμετάλευτο και πόσο πολύ θα πρέπει να δουλέψουν τα Σωματεία πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του Ερευνητή και Συγγραφέα κου Γιώργου Καλογεράκου,ο οποίος στέκοντας δίπλα στο ακρωατήριο,μίλησε για το παιδί και τη χαρά του αθλήματος...

Μίλησε για το "ΜΗΔΕΝ"...το ΜΗ και το ΔΕΝ,που μόνο αρνητικά,μπορούν να δράσουν πάνω στη ψυχοσύνθεση των παιδιών ,αλλά και στη πρόοδο του Ποδοσφαίρου,σαν ομαδικό άθλημα.

Εν κατακλείδει,μόνο θετικά συμπεράσματα ,μπορούν να βγουν από την 1η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ του Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ.

Κι όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου,κος Νάκας,επρόκειτο για μια πρωτοβουλία,που θα επαναλαμβάνεται ανά 4μηνο...

Συγχαρητήρια στον Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ για την εκδήλωση.

Μόνο ωφελημένο μπορεί να βγει το Παιδικό Ποδόσφαιρο,και όχι μόνο,από τέτοιες εκδηλώσεις.

OUR BOYS

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση