ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Share

Τα τμήματα υποδομής του Φωστήρα, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν μια ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία, μια δράση με ξεχωριστή σημασία.

Την συμμετοχή του αγωνιστικού τμήματος Κ-13 (παιδιά γεννημένα το 2002) στο διεθνές τουρνουά TorneoLudacs 2014 “GivovaSoccerExperience” στην Ιταλία, στην περιοχή της Καμπανίας (Νάπολη, Σαλέρνο) στις 13,14 και 15 Ιουνίου 2014.

Το συγκεκριμένο τμήμα, εκπροσωπώντας τόσο τον Φωστήρα, όσο και την χώρα μας, προσκλήθηκε στο συγκεκριμένο τουρνουά, στο οποίο έχουν συμμετέχει πολλά τμήματα από ομάδες της Ιταλίας και της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και οι Napoli, Catania, ChievoVerona, Honved, Cagliari, Avellino, Salernitana κλπ.

Η πρόσκληση αυτή, εκτός από ιδιαίτερα τιμητική, είναι και μια μοναδική ευκαιρία για του αθλητές μας, να παίξουν αντίπαλοι  με μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, αποκτώντας μια ξεχωριστή εμπειρία, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στο πεδίο των εμπειριών μιας διεθνούς αθλητικής αποστολής.

Η προετοιμασία της αποστολής για το αγωνιστικό τμήμα και για το τεχνικό επιτελείο έχει ήδη ξεκινήσει και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα, μέσα από το site των Ακαδημιών του Φωστήρα www.fostiras-academies.gr

Καταλυτική στην ολοκλήρωση της δράσης, η βοήθεια από την GivovaHellas και τον κύριο Γιάννη Μιχαηλίδη, καθώς και του κυρίου SergioMontenero.  

Πέτρος Τασουνίδης                           Σάββας Χατζηκυριάκος                         Στέλιος Τσουκαντάς

 Τεχνικός Διευθυντής                         Υπεύθυνος Ακαδημιών                  Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση