ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ Ε.Π.Σ.Α. 2013-14 : Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 !

Share

Από την Ε.Π.Σ.Α. δόθηκαν στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες για την συνέχιση στη Φάση των 16 ,του Πρωταθλήματος Νέων 2013-14.

Οι έξι (6) ομάδες που κατέλαβαν την 3η θέση στους έξι (6) ομίλους, είναι: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ.

            Από τις έξι (6) ομάδες, θα προκριθούν, σύμφωνα με την Προκήρυξη, τέσσερις (4) ομάδες που έχουν λιγότερες ποινές. Από τις παραπάνω ομάδες, η ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είχε τρεις (3) ποινές, η ομάδα των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ δύο (2) κόκκινες κάρτες, ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝΑ μία (1) κόκκινη κάρτα, ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καμία, η ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ καμία και ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ καμία. Αποκλείονται η ομάδα της ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και η ομάδα των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ.

            Από την κλήρωση που έγινε μεταξύ των υπόλοιπων τεσσάρων (4), οι ομάδες πήραν τις ακόλουθες θέσεις: ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 1, ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ 2, ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3 και ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 4.

            Κατόπιν αυτού, τα ζευγάρια της 2ης φάσης, είναι τα εξής:

  1. ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ– ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
  2. ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
  3. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ–ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
  4. ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ–ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
  5. ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ–ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
  6. ΧΑΪΔΑΡΙ–ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ
  7. ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ –ΡΟΥΦ
  8. ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΝΕΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ

            Την Μ. ΤΡΙΤΗ 15/04/2014, ώρα 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Α., θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων των Πρωταθλημάτων ΝΕΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ.

            Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα.

OURBOYS

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση